Kékfrankos Rozé 2019

Kékfrankos Rozé 2019
Kékfrankos rozé bor
1 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Színe halvány rózsaszín. Elegáns megjelenése komoly egyensúlyról árulkodik. A kiemelkedően friss gyümölcsös illat mellé frenetikus íz és hosszú lecsengés társul. Ennek a bornak mind az illata, mind a beltartalma az erőssége.
Moderáltan terheltük a tőkéket, a szőlő tökéletesen érett volt. A kora reggeli kézi szüret közben a fürtöket válogattuk, majd hidegen kezdtük a feldolgozást. A zúzást követően azonnal levettük a szín mustot és a feldolgozás során nem is préseltük a szőlőt. A borvidékünkön 2017-ben elsőként nálunk megjelent számítógép vezérelt hűtőberendezéssel, lassan, kíméletesen három és fél hét alatt erjesztettük, mely közben a legkevesebb íz és illatanyag illott el. Az erjedést követően hagytuk még pihenni, így a finomseprő újabb íz és illat rétegeket adott a borhoz. A finom savakat pár gramm maradék cukor ellensúlyozza. Csavarzárral zárjuk, hogy a légmentes zárásnak köszönhetően illata, íze még sokáig örömet okozhasson neked.
Igazi bor élmény önmagában is, nyáron viszont mi sem bírjuk, ki, hogy majd egy kis jéghideg szódával ne bolondítsuk meg. Saláták, könnyű tészták gasztronómiai kísérője!
2000 palack készült ebből a borból.
Kénen és természetes derítőanyagon kívül egyéb adalékot nem tartalmaz, ezért ha hűtőbe rakod, természetes módon némi borkő ki fog válni, ami természetes folyamat és a minőségre nincs hatással.
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés