Fenntarthatóság

Mit jelent számunkra a fenntarthatóság?

 

Leginkább felelősséget. Lehet, hogy bor manufaktúránk környezeti lábnyoma nem jelentős de felelősségünk, hogy magunkhoz mérten folyamatosan csökkentsük ezt.

 

A munka már a szőlőben megkezdődik azzal, hogy csak a legszükségesebb talajművelést végezzük, szervestrágya visszapótlással. 

Kísérleti ültetvényünkben Rudolf Steiner alapjain elindulva megtaláljuk azt a biodinamikus gazdálkodási módot, mely hosszú távon mind környezetünk, mind számunkra előnyöket hoz. Hosszú út lesz de belevágtunk. 

Fajta kísérleteink arra irányulnak, hogy megtaláljuk azokat a fajtákat, melyek kisebb vegyszer igénnyel, változó klíma viszonyaink mellett is biztonsággal termeszthetők. 

Spontán erjesztésű rozé borunk vásárlásakor felajánljuk neked a palack visszaváltását. A következő palack vásárlásakor jóváírunk visszahozott palackonként 50 forintot. 

2 palackos Válogatás borainkhoz választhatsz textil díszcsomagolást, melyhez az anyagot használt lakástextil áruházban szerezzük be. Meglepetés lesz, hogy milyen mintában kapod boraidat!

6-os karton vásárlásakor az ép kartont 100 Ft-ért visszavásároljuk tőled.

Ezeken felül folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, melyekkel egyre fenntarthatóbbá tudjuk borászatunkat tenni. 

(A palack és karton visszaváltás a személyes átvételi pontokon lehetséges.)

Webáruház készítés